a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Raaak Personeel

Waarom RAAAK Personeel?

Werkzoekende
Er zijn verschillende manieren waarop Raaak Personeel iets kan betekenen voor werkzoekenden. Of het nu gaat om een ander vervolg van een loopbaan, tijdelijk of vast werk, Raaak Personeel brengt talent en persoonlijke wensen graag in kaart. 

Het begin van onze dienstverlening is een grondige, persoonlijke kennismaking waarin we samen in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn. Een intakegesprek draait niet alleen om jouw CV. Doordat wij onze opdrachtgevers kennen, kom je niet voor verrassingen te staan tijdens je sollicitatiegesprek. Tevens bieden wij je ter voorbereiding een sollicitatietraining aan zodat je volledig beslagen ten ijs komt. Eenmaal aan de slag komen kandidaten in aanmerking voor een opleidingstraject waarbij Raaak Personeel tegemoet komt in de kosten.

Werkgever
Voor werkgevers wordt onze dienstverlening, naast betrokkenheid, gekenmerkt door een professionele en doeltreffende aanpak. Naast het functieprofiel kijken we ook of iemand binnen de cultuur en ambities van een organisatie past. Daarnaast denkt Raaak Personeel graag met u mee zodat we de juiste juridische opzet kunnen aanbieden.

Raaak Personeel is een betrouwbare en solide partner voor werkgevers in alle branches. Zo zijn wij NEN-4401 en VCU gecertificeerd en lid van de ABU. Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot uitzenden maar richt zich ook op detachering, payrolling, werving en selectie en outplacementtrajecten. Daarnaast bieden wij een gratis helpdesk voor CAO en arbeidsrechtelijke vraagstukken

 
Edisonweg 12C
2952 AD Alblasserdam
Tel: toon nummer
Email: info@raaakpersoneel.nl
www.raaakpersoneel.nl
Vacatures van Raaak Personeel (278)