a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Balans groep

Balans maakt Werk van Dromen!

Balans helpt je je dromen en ambities waar te maken en je talenten te ontwikkelen. Zo maken we samen werk van jouw dromen. Welke stappen wil je maken in je carrière, welke werkzaamheden maken je blij en wat wil je nog leren? Dat zijn allemaal zaken die te maken hebben met je ambitie, je talenten en bovenal je dromen.

Maar je dromen hoeven niet per se met werk te maken te hebben. Misschien speel je een muziekinstrument en wil je je eigen band beginnen. Of heb je altijd al iets artistieks of iets sportiefs willen doen. Je werk speelt daar vaak wel een rol in. Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met de tijdsindeling, met inkomsten, of met je werklocatie.

Samen met jou willen we je dromen en ambities in kaart brengen en dat passend maken in je werk. We kijken naar de korte termijn én naar de verdere toekomst. Wanneer is het juiste moment om een volgende stap te zetten? Wat heb je nodig om je dromen waar te maken? En wat kan Balans daarin voor je betekenen? Vragen waar wij samen aan werken. Kortom: werk maken van dromen!

 

Balans is dé specialist in arbeidsbemiddeling met de volgende specialisaties:

•Laboratorium
•Procestechniek

Laboratorium

De relatief kleine laboratoriumwereld is groot in het doen van baanbrekende innovaties. Het zijn de mensen zoals jij, de specialisten, die de ontdekkingen doen en de opdrachtgevers die het durven. In deze wereld is Balans Laboratorium de specialist in het ontdekken van de juiste professionals voor een grote diversiteit aan organisaties.

Ben jij een laborant of analist op (k)MLO, MLO, HLO of WO niveau of heb je een levensmiddelenopleiding (MAS, HAS of WO) afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Balans Laboratorium heeft vele functies open staan voor laboranten, analisten, productontwikkelaars en kwaliteitsmedewerkers. Kijk bij onze vacatures en schrijf je in!

 

Procestechniek

Balans Procestechniek is de verbindende schakel binnen de proces technische sector. Wij bemiddelen voor vrijwel iedere fase binnen het technische bedrijfsproces. Wij realiseren ons dat snelheid belangrijk is voor de voortgang van uw proces. Door ons uitgebreide landelijke vakspecialistische netwerk zijn wij in staat snel en adequaat in uw behoefte te voorzien.

Wij hebben vacatures voor vele verschillende functies in de Procestechniek, zoals Onderhoudsmonteur, Procesoperator en Maintenance Engineer en gaan samen met jou kijken naar wat je zoekt in je baan en wat daarin de mogelijkheden zijn.

 
Jansbuitensingel 6
6811 AA ARNHEM
Tel: toon nummer
Email: info@balans.nu
www.balans.nu
Vacatures van Balans groep (107)