a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

KLIK Electro- en Klimaattechniek

KLIK is een middelgroot landelijk opererend technisch installatiebedrijf met uitvalbasis Amsterdam. Kwaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid en service staan centraal. Voor zowel electro- als klimaattechniek kan KLIK het uitbreiden, aanpassen of de gehele installatie ontwikkelen. Van het idee en ontwerp tot de uitvoering en het onderhoud kan bij KLIK worden ondergebracht.

De installaties zijn voornamelijk gericht op de utiliteitsbouw, zoals kantoorpanden, bedrijfshallen en winkels, van zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoudsprojecten. Dienstverlening is een belangrijk punt bij ons. Om dit na te komen zijn er de service- en onderhoudsafdeling voor zowel Electro- als Klimaattechniek. Deze afdelingen zorgen voor het preventief onderhoud, reparaties en reiniging van installaties en hebben een 24-uurs storingsdienst om de storing snel en adequaat te verhelpen. Wij streven naar een maximale klanttevredenheid en daarmee naar de totstandkoming van langdurige relaties, zowel met bestaande als met nieuwe klanten. Onze missie is: “Door het effectief en efficiënt ontwerpen, leveren, installeren, beheren en onderhouden van technische installaties op een technisch- en kwalitatief hoog niveau de klant optimale bedrijfszekerheid in combinatie zo laag mogelijke energie- en onderhoudskosten bieden, hetgeen leidt tot langdurige relaties met onze klanten.”

In 1946 is Elektrotechnisch Bureau Klik opgericht. In 1985 is de naam veranderd in Klik Electrotechniek B.V. Na een groei en de oprichting van Klik Klimaattechniek is Klik verhuisd naar de Hoogoorddreef 78 in Amsterdam. Deze locatie is goed gelegen vlakbij A2, A9, A10 en station Amsterdam Bijlmer Arena.  Sinds 2005 heeft Klik een nieuwe eigenaar en zijn beide bedrijven Klik Electrotechniek en Klik Klimaattechniek samengevoegd als Klik Electro- en Klimaattechniek. Begonnen als eenmanszaak en uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 60 medewerkers.

 
Hoogoorddreef 78
1101 BG Amsterdam
Tel: toon nummer
Email: info@klikbv.nl
http://www.klikbv.nl/
Vacatures van KLIK Electro- en Klimaattechniek (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.