a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Visser & Smit Hanab

Visser & Smit Hanab

Visser & Smit Hanab is een ontwikkelende bouwer op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur ten behoeve van water en energie en de daaraan verbonden installaties, zowel op land als offshore. Als onderdeel van VolkerWessels zijn wij verzekerd van de steun van een internationaal bouwconcern met meer dan 16.000 medewerkers en 120 werkmaatschappijen in Europa en Noord Amerika.

Duurzame en innovatieve oplossingen, kwaliteit, flexibiliteit en vooruitstrevendheid. Dat zijn de sleutelwoorden in de visie van Visser & Smit Hanab. Nog altijd speelt de rol als klassieke aannemer van projecten een belangrijk deel van ons werk, maar daarnaast zijn wij steeds meer een ontwikkelend bouwbedrijf, een bedrijf van creatieve plannenmakerij. Een klantgerichte organisatie die initiatieven ontwikkelt, definieert en ontwerpt en deze drie aspecten vertaalt in concrete, uitvoerbare plannen en bouwvolume.

Onze projecten hebben betrekking op verschillende markten. Energie, water en duurzaamheidzijn daarvan de belangrijkste. Wij volgen deze sectoren op de voet, signaleren ontwikkelingen en destilleren daaruit ideeën en mogelijkheden. Daarmee gaan we aan de slag, we definiëren de projecten, onderzoeken de haalbaarheid en vertalen ons ontwerp naar concrete plannen en bouwprojecten.

Elke dag nieuwe uitdagingen!

Eigen verantwoordelijkheid nemen, verantwoording af willen en durven leggen, en zelfstandig kunnen acteren. Werken bij Visser & Smit Hanab betekent actief zijn in een dynamische, informele en afwisselende omgeving. Onze medewerkers genieten veel vrijheid, hebben legio doorgroeimogelijkheden,goede secundaire arbeidsvoorwaarden en staan elke dag voor nieuwe uitdagingen. Met andere woorden: Bij Visser & Smit Hanab is geen dag hetzelfde.

Trots op wat we doen!

Binnen Visser & Smit Hanab zijn we trots op wat we doen. Zo richten onze activiteiten zichonder andereop zaken die een groot maatschappelijk belang dienen, zoalshet OCAP-project en een Lokaal Opleidingscentrum. Daaraan ontlenen wij ons plezier en onze voldoening. Dat verwachten wij ook van onze mensen.

Innovatief en slagvaardig!

Tot onze klanten behoren nutsbedrijven, industriële ondernemingen en overheden. Visser & Smit Hanab opereert nationaal en steeds vaker ook internationaal. Om in een snel veranderende omgeving kwalitatief hoogwaardig werk te kunnen leveren, blijven wij dagelijks bouwen aan een professionele, innovatieve en slagvaardige organisatie.

 
Rietgorsweg 6
3356 LJ Papendrecht
Tel: toon nummer
Fax: 078-6155163
Email: recruitment@vshanab.nl
http://www.vshanab.nl
Vacatures van Visser & Smit Hanab (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.