Techniekvacaturebank - Vacatures in Werktuigbouwkunde, Elektro- & Installatietechniek
Over ons
Hanze Media Groep

Over Hanze Media Groep

De Hanze Media Groep is uitgever van vier vacaturebanken, te weten Bouwvacatures, Officevacatures, Techniekvacaturebank & Vacant. Vacant is de enige vacaturebank die niet 'branche specifiek' is. Door de kracht van een combinatieplaatsing op onze sites kunnen wij het resultaat van uw wervingcampagne maximaliseren tegen een zeer scherpe prijs.

Onze doelstelling is een scala aan vacaturebanken aan te bieden die, ieder op zich, de werkzoekende op efficiënte wijze inzicht verschaft in de voor hem of haar interessante vacatures. Daarbij wordt uitgegaan van definieerbare doelgroepen die aan te duiden zijn in de markt. De vacaturesites dienen een heldere, voor de gebruiker herkenbare indeling te hanteren, waardoor snel de juiste vacature gevonden wordt.

De Hanze Media Groep streeft een eerlijke transparante werkwijze na, die vooral gericht is op duurzaamheid in haar relaties.

Dit netwerk van branche specifieke vacaturebanken kan u niet alleen helpen bij het vinden van kwalitatief personeel voor uiteenlopende functies, ook het opbouwen van naamsbekendheid via bannering of mailingen onder specifieke doelgroepen als onderdeel van uiteenlopende marketing campagnes behoort tot de mogelijkheden.

Over Techniekvacaturebank

Bereik online: 30.000 bezoekers per maand
Doelgroep: actief werkzoekenden

Techniekvacaturebank is een vooraanstaand netwerkportaal voor technici. Als vooraanstaand netwerkportaal voor technici begrijpt  Techniekvacaturebank als geen ander het belang van constante technische innovatie, de mens mag hierin als belangrijkste schakel worden beschouwd.Techniekvacaturebank streeft naar een synergie tussen de vraag van de opdrachtgevers en de wensen van de bezoekers. Wij zetten diverse media kanalen en sponsor trajecten in om onze doelgroepen zo optimaal te mogelijk te benaderen.