Over ons

Hanze Media GroepHanze Media Groep BV is uitgever van niche vacaturebanken, waaronder Bouwvacatures.nl, Techniekvacaturebank.nl, ICTvacatures.nl & Vacant.nl. Vrijwel al onze vacaturebanken zijn specifiek branchegericht, Vacant richt zich op het landelijk aanbod van vacatures en kandidaten in alle branches. Door de kracht van een combinatieplaatsing op onze vacaturesites kunnen wij het resultaat van uw wervingcampagne maximaliseren voor een zeer aantrekkelijk aanbod.

Onze doelstelling is een scala aan vacaturebanken aan te bieden die, ieder op zich, de werkzoekende op efficiënte wijze inzicht verschaft in de voor hem of haar interessante vacatures. Daarbij wordt uitgegaan van definieerbare doelgroepen die logisch te onderscheiden zijn in de markt. De vacaturesites dienen een heldere, voor de gebruiker herkenbare indeling te hanteren, waardoor snel de juiste vacature gevonden wordt. Hanze Media Groep streeft een eerlijke en transparante werkwijze na, die vooral gericht is op duurzaamheid in haar relaties.

Ons netwerk van branche specifieke vacaturebanken kan u niet alleen helpen bij het vinden van kwalitatief personeel voor uiteenlopende functies, ook het opbouwen van naamsbekendheid.

Over Techniekvacaturebank.nl

Techniekvacaturebank.nl bereikte 98.706 technici in 2020

Techniekvacaturebank is een vooraanstaand netwerkportaal voor technici. Als vooraanstaand netwerkportaal voor technici begrijpt  Techniekvacaturebank als geen ander het belang van constante technische innovatie, de mens mag hierin als belangrijkste schakel worden beschouwd.Techniekvacaturebank streeft naar een synergie tussen de vraag van de opdrachtgevers en de wensen van de bezoekers. Wij zetten diverse media kanalen en sponsor trajecten in om onze doelgroepen zo optimaal te mogelijk te benaderen.

Met het plaatsen van een vacature op Techniekvacaturebank.nl plaatst u vacatures in een krachtig netwerk. Dankzij dit netwerk zijn we in staat uw vacature nog meer onder de aandacht te brengen van actief werkzoekenden. 

Uw vacature doorgeplaatst op alle belangrijke metazoekers

Wij werken samen met alle bekende metazoekers. Via deze vacature zoekmachines worden uw vacatures automatisch onder de aandacht gebracht bij meer dan 2.000.000 bezoekers per maand. Uw bedrijfsnaam komt erbij te staan samen met een link naar onze website. 

     

 

Bereik kandidaten via Social Media

Vacatures plaatsen we bij top vacatures door in social media. Inmiddels bereiken we via deze kanalen meer dan 4.500 kandidaten.

Volg ons op Techniekvacaturebank Twitter,  Facebook en op Linkedin