Hoe werkt het

 

1) Schrijf je gratis in
Door een profiel aan te maken ben je goed vindbaar voor werkgevers die op zoek zijn naar geschikte kandidaten in onze database. 

2) Vul je profiel aan
Vul je functiegroep en brache in waar je voorkeur naar uitgaat. Op basis hiervan kun je ervoor kiezen om wekelijks updates via de mail te ontvangen met passende banen.

3) Bekijk interessante vacatures
Zoek in je branche of regio naar een geschikte baan en sla ze op in je account.

4) Solliciteer online
Solliciteer via je account of rechtstreeks op de site van de werkgever.

5) Ga op gesprek bij de werkgever
Dit regel je met de werkgever. 

Over Ons

Hanze Media Groep Hanze Media Groep is uitgever van diverse vacaturebanken, waaronder Bouwvacatures, Techniekvacaturebank, ICTvacatures, Officevacatures & Vacant.

Vrijwel al onze vacaturebanken zijn specifiek branchegericht, Vacant richt zich op het landelijk aanbod van vacatures en kandidaten in alle branches en functies. Door de kracht van een combinatieplaatsing op onze vacaturesites kunnen wij het resultaat van uw wervingcampagne maximaliseren voor een zeer aantrekkelijk aanbod.

Onze doelstelling is een scala aan vacaturebanken aan te bieden die, ieder op zich, de werkzoekende op efficiënte wijze inzicht verschaft in de voor hem of haar interessante vacatures. Daarbij wordt uitgegaan van definieerbare doelgroepen die logisch te onderscheiden zijn in de markt. De vacaturesites dienen een heldere, voor de gebruiker herkenbare indeling te hanteren, waardoor snel de juiste vacature gevonden wordt.

Hanze Media Groep streeft een eerlijke en transparante werkwijze na, die vooral gericht is op duurzaamheid in haar relaties. Ons netwerk van branche specifieke vacaturebanken kan u niet alleen helpen bij het vinden van kwalitatief personeel voor uiteenlopende functies, ook het opbouwen van naamsbekendheid via bannering of mailingen onder specifieke doelgroepen behoort tot de mogelijkheden.