Partners

Met het plaatsen van een vacature op Techniekvacaturebank plaatst u vacatures in een krachtig netwerk. Dankzij dit netwerk zijn we in staat uw vacature nog meer onder de aandacht te brengen van actief werkzoekenden op social media, actief werkzoekenden via metazoekers en latent werkzoekenden in een tweetal exclusieve samenwerkingen.

Lees hieronder meer over hoe u via Techniekvacaturebank exclusief profiteert van meer bereik onder werkzoekenden.

Bereik via partners

  • Via vacature zoekmachines (metazoekers): 2.000.000 bezoekers per maand
  • Via social media: 4.000 leden per dag

infravacatures-150

Bereik kandidaten via Social Media

Techniekvacaturebank Twitter
Techniekvacaturebank Facebook
Techniekvacaturebank op Google+
Techniekvacaturebank op Linkedin

Als vacaturebank onderschrijven we het belang van social media. Steeds vaker gebruiken onze kandidaten namelijk Twitter, Facebook en Google Plus om zich blijvend te informeren rondom nieuwe kansen in de arbeidsmarkt. Dankzij onze dagelijkse inspanningen zorgen we ervoor dat uw vacatures duidelijk zichtbaar zijn op een juiste manier binnen deze nieuwe kanalen.

Onze accounts behoren tot de grootste van Nederland als het gaat om onze specifieke branche. Zowel op Twitter, Facebook als Google+ hebben we meer volgers dan onze concurrenten. Bij Techniekvacaturebank.nl kiest u dus voor het grootst mogelijke bereik via social media.

Bereik: ~ 4.000 leden per dag


Uw vacature gratis doorgeplaatst op alle belangrijke metazoekers

Met onze labels publiceren we uw vacatures ook door op deze metazoekers via onze hiervoor speciaal ontwikkelde XML koppelingen. Uw bedrijfsnaam komt erbij te staan samen met een link naar onze website. Uw vacature komt dan ook direct in het blikveld van de bezoekers van deze websites. Deze koppeling wordt dagelijks vernieuwd, dat wil zeggen dat uw vacature binnen een dag ook altijd verwijderd zal zijn van deze metazoekers.

Bereik: ~ 2.000.000 bezoekers per maand (breed publiek)

Lees meer over Metazoekers