a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Young Engineering

Young Engineering
Sinds 2006 is Young Engineering hét carrière-adviesbureau voor kandidaten binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde en elektrotechniek op MBO- en HBO niveau. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen de arbeidsbemiddeling, zagen de oprichters (Jurgen Borg en Ivo Hilgeman) de kans om de arbeidsmarkt op een andere manier te gaan benaderen.

Gedurende het arbeidsbemiddelingstraject stelt Young Engineering niet de vacature maar de kandidaat centraal; uitgaande van de wensen, waarden en mogelijkheden van de kandidaat, wordt er gezocht naar een passende functie voor nu en voor de toekomst.

Kandidaat als uitgangspunt
Young Engineering werkt niet vanuit de vacature, maar vanuit de kandidaat. Aan de hand van een kennismakingsgesprek waarin jouw wensen en kwaliteiten in kaart worden gebracht, leggen de gespecialiseerde adviseurs contact met alleen die opdrachtgevers die aansluiten op jouw profiel en programma van eisen. Middels deze werkwijze weet Young Engineering zeker de baan te vinden die het best bij jou en je ambities past.

Vaste banen
De dienstverlening van Young Engineering staat voor commitment tot de werving en selectie van de juiste persoon voor een vast dienstverband. Young Engineering richt zich dan ook op de lange termijn kwaliteit! Hier is zowel de kandidaat als de opdrachtgever bij gebaat.

Kennismaken in jouw omgeving: laagdrempelig en na werktijd
Omdat er vaak vanuit een bestaande baan wordt gesolliciteerd, zal Young Engineering er altijd naar streven om het kennismakingsgesprek bij jou in de buurt in te plannen en op een tijdstip dat het jou schikt. De adviseurs zijn casual gekleed en het gesprek is informeel maar effectief.

 
Koeweistraat 1
4181 CD Waardenburg
Tel: toon nummer
Email: info@ye.nl
http://www.ye.nl
Vacatures van Young Engineering (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.