a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Bender Benelux BV

Bender Benelux B.V. is een dochteronderneming van het Duitse Bender GmbH, een fabrikant van zeer geavanceerde producten en systemen die wereldwijd processen, mensen en installaties beschermen, speciaal gericht op bedrijfscontinuïteit en elektrische veiligheid. Sinds het ontstaan van de organisatie in 1946 en de uitvinding van actieve isolatiebewaking op zwevende netstelsels door Dipl. –Ing. Walther Bender in 1939 (IT-netstelsel), heeft Bender wereldwijd een toonaangevende positie ingenomen.


Dagelijks werken wij met innovatieve technologieën en patenten om deze toe te passen in onze oplossingen. Toegespitst op de industriële sector en applicaties waardoor de hoogste betrouwbaarheid en veiligheid kan worden gegarandeerd voor proces, mens en installatie. Toepassingen waarbij de focus op top kwaliteit, Innovatie, best in Know How en best in service voorop staan.


Onze oplossingen vind je vooral in de spoorwegen, ziekenhuizen, elektrische voertuigen, duurzame energie, olie- en gasindustrie, schepen en havens, en datacenters.

 
Takkebijsters 54
4817 BL Breda
Tel: toon nummer
Email: astrid.chirivi@benderbenelux.com
Vacatures van Bender Benelux BV (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.