a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Enexis

Enexis heeft goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan. Dit wordt bevestigd door onderzoek van Intermediair en Top Employers Nederland. Werken bij Enexis betekent volgens hen werken bij de top van goede werkgevers van Nederland.

Intermediair kende Enexis in het Beste Werkgevers Onderzoek 2009 een eervolle elfde plaats toe. Bij het onderzoek werd Enexis beoordeeld op primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals startsalarissen, loopbaanbegeleiding, pensioenen en ziekteverzuim.

Enexis kreeg daarnaast opnieuw het keurmerk ‘Top Employers Nederland 2010'. Met een gemiddelde score van 4,5 (op een schaal van 1 tot 5) presteert Enexis goed op onderdelen als arbeidsvoorwaarden, opleiding & training, interne promotiekansen, werksfeer en bedrijfscultuur.

Enexis is trots op de vermeldingen en hoopt deze in de toekomst in ieder geval te behouden, maar liever verder te verbeteren. Wil jij aan de slag bij Enexis? Elke dag meewerken aan een betrouwbaar gas- en elektriciteitsnetwerk bij jou in de regio?

Werken bij Enexis betekent zorgen dat er elke dag energie is, overal waar we het nodig hebben.

 
Burgemeester Burgerslaan 40
5245 NH Rosmalen
Tel: toon nummer
Email: maarten.thijssen@enexis.nl
http://www.werkenbijenexis.nl
Vacatures van Enexis (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.