a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Middle Point B.V.

Onze visie

De arbeidsmarkt verandert en grenzen vervagen. Productie en dienstverlening verplaatsen zich en door demografische en technologische ontwikkelingen ontstaat een werkelijk mondiale arbeidsmarkt. 

Middle Point voelt zich thuis in deze veranderende wereld. Met professionele betrokkenheid, ons gezond verstand en een gerichte inzet van moderne technologieën leggen wij de juiste verbinding tussen de behoeftes en wensen van mensen en organisaties. 

Wij geloven in een verregaande mondialisering van de arbeidsmarkt en willen hieraan bijdragen door wereldwijd bruggen te slaan tussen technische professionals met een passie voor hun werk en toonaangevende technische ondernemingen.

Onze missie

Middle Point is dé professionele intermediair op de internationale arbeidsmarkt van de jacht- en scheepsbouw, offshore, waterbouw en energie.

  • Middle Point is de intermediair die door kennis van en inzicht in mensen en organisaties succesvol de juiste verbinding maakt.
  • Middle Point biedt kandidaten een toegankelijk en kundig aanspreekpunt voor carrièremogelijkheden.
  • Middle Point is internationaal georiënteerd en draagt met deskundige dienstverlening bij aan de mondialisering van de arbeidsmarkt.
  • Middle Point biedt een technologisch hoogstaand platform voor de meest effectieve wervingskanalen en beste informatievoorziening.
  • Middle Point is ondernemend en is gericht op de voortdurende ontwikkeling van haar dienstverlening waarbij kwaliteit centraal staat.
 
Transformatorweg 28 unit 1.07
1014 AK Amsterdam
Tel: toon nummer
Email: hkeijzer@middlepoint.nl
http://www.middlepoint.nl
Vacatures van Middle Point B.V. (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.