a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Cadac Professional Resources BV

Over Cadac Group

Cadac Group is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie binnen een groot aantal industrieën.

Voor al deze industrieën staat het leveren van pragmatische oplossingen, gebaseerd op toonaangevende producten van o.a. Autodesk en Microsoft voorop en stellen we onze klanten in staat om sneller, tegen minder kosten, producten te ontwerpen en produceren.

Daarnaast ontwikkelt Cadac Group zelfstandig en onafhankelijk software voor het verbeteren en optimaliseren van ontwerpprocessen, documentbeheer en projectcommunicatie. Met ca. 250 medewerkers en meer dan 12 vestigingen wereldwijd is Cadac Group voor haar klanten een betrouwbare en pragmatisch partner. Cadac Group is Autodesk en Microsoft Partner.

Cadac Group werd als CAD Advies Centrum in 1986 opgericht door de toen 20-jarige Jan Baggen tijdens zijn studie bouwkunde aan Zuyd Hogeschool in Heerlen. Onder zijn leiding, in 1998 bekroond met een Manager van het Jaar award, groeide het bedrijf uit tot de huidige internationaal georiënteerde organisatie met vestigingen in Europa, de Verenigde Staten en Australië en een jaaromzet van circa 30 miljoen euro.

Cadac Professional Resources bestaat uit specialisten die in vaste dienst zijn van Cadac Group. Het opleidingsniveau van de medewerkers ligt op het HTS niveau voor de disciplines werktuigbouwkunde, bouwkunde, electricotechniek en civiele techniek. Onze medewerkers zijn met name bekend met Autodesk applicaties zoals Inventor, Revit en AutoCAD, maar ook met pakketten zoals Solidworks, Pro-Engineer, ArchiCAD, Allplan, DeltaPi, of Arkey. De medewerkers worden getraind om met de laatste ontwerp- tekenapplicaties te kunnen werken. Onze medewerkers doorlopen alle Autodesk update trainingen zoals AutoCAD, Inventor en Revit. Ze wonen verspreid door heel Nederland en het Nederlandstalige deel van België. Hierdoor kunnen we vanuit al onze vestigingen onze klanten voorzien van extra capaciteit.

 
Nieuw Eyckholt 282
6419 DJ Heerlen
Tel: toon nummer
Email: cadacvac@cadac.com
http://www.cadac.com
Vacatures van Cadac Professional Resources BV (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.