a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Covebo

Covebo is een professioneel bedrijf waarbinnen jij als medewerker centraal staat. De mensen die – vaak al jaren! – naar tevredenheid bij ons werken, zijn ons visitekaartje. Mede dankzij hun positieve ervaringen kiezen steeds meer mensen ervoor om bij Covebo aan het werk te gaan.

Wij werken samen met bedrijven die betrouwbare medewerkers zoeken en die bereid zijn om voor een langere periode te werken. Wanneer jij als medewerker van Covebo in Nederland aan het werk gaat, zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt. Dat betekent onder andere contactpersonen die jouw begrijpen. Al onze contactpersonen hebben affiniteit met de sector waar jij in wilt werken. Ze weten waar je het over hebt. Hierdoor kunnen ze jou het beste helpen en begeleiden bij je nieuwe baan. Eenmaal aan het werk betekent bij ons niet dat het dossier gesloten is. Het begint dan pas!

Voor ons ben je namelijk een echte medewerker. Het houdt in dat wij oog hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, opleiding en begeleiding tijdens je werk.

Covebo behandelt haar medewerkers met respect en zet zich tot het uiterste in om de samenwerking tot een succes te maken. In ruil daarvoor vragen wij van jou hetzelfde: respect en inzet.

“Echt vakmanschap is een mentaliteit. Het betreft meer dan een optelsom van werkervaring en diploma’s. Het is iets dat je voelt en uitstraalt.” 

 
Ambachtsstraat 13B
3861 RH Nijkerk
Tel: toon nummer
Email: info@covebo.nl
http://www.covebo.nl
Vacatures van Covebo (1214)