a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Redvice

Werving en Selectie in de sectoren Food en Agri

Wij maken het uitbesteden van werving en selectieactiviteiten voor ieder bedrijf aantrekkelijk!!

Voor de meeste ondernemers is het vinden van de juiste nieuwe werknemers een grote kopzorg. Grote kans dat u het gevoel hebt dat het vinden van nieuwe collega’s arbeidsintensief en ineffectief is. U levert veel inspanning, met een matig resultaat en … het moet allemaal naast uw ‘gewone’ werk. Sommige vacatures zijn lastig in te vullen en u weet niet precies wat de beste werkwijze is. Waar moet u adverteren en hoe maakt u een advertentietekst waarop de juiste kandidaten reageren? Kunt u werven via Linkedin, Twitter of Facebook? Kortom: U wilt goed, snel en efficiënt uw vacatures invullen, maar hoe ? Uitbesteden dan maar ?

Uitbesteden van mijn vacatures kost me te veel.

Hoe kan het dat het uitbesteden van werving en selectie meer geld kost dan wanneer u zelf uw vacatures invult? Specialisten hebben als het goed is toch een efficiëntere werkwijze waardoor ze uw vacatures juist beter en met minder kosten zouden moeten kunnen invullen ?

Het kan ook anders.

Niet op een magische manier, maar door systematisch aan de slag te gaan en precies die activiteiten te ondernemen die uw bedrijf nodig heeft om snel nieuwe collega’s te werven. Met de juiste werkwijze wordt uw bedrijf zo aantrekkelijk voor uw potentiële werknemers, dat u met steeds minder moeite de beste nieuwe werknemers gaat aantrekken. En dat tegen reëele en doorzichtige tarieven!

 
Tel: toon nummer
Email: g.rodenboog@redvice.eu
Vacatures van Redvice (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.