a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Kwik-fit

De Kwik-Fit Formule

Wij staan 6 dagen per week voor onze klanten klaar om ze direct te helpen. De formule “Binnen zonder afspraak, klaar terwijl u wacht” wordt zo dagelijks waargemaakt. Bovendien wil Kwik-Fit u de voordeligste autoservice bieden zonder concessies te doen aan een hoge kwaliteit. De materialen en producten die Kwik-Fit gebruikt zijn dan ook zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle medewerkers volgen regelmatig gespecialiseerde opleidingen en trainingsprogramma’s, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken. Kortom, Kwik-Fit wil 100% tevreden klanten.

Kwik-Fit legde zich volledig toe op banden, uitlaten, schokdempers, accu's en remmen. Het assortiment werd in de loop der jaren uitgebreid met APK-keuringen, trekhaken en oliewissels. En Kwik-Fit blijft innoveren. Vier jaar geleden introduceerde Kwik-Fit de Kleine onderhoudsbeurt en recent is Kwik-Fit gestart met het aanbieden van Grote onderhoudsbeurten en autoruitreparaties. Dit alles tegen zeer scherpe Kwik-Fit tarieven.

Grootste autoservice keten van Europa
Kwik-Fit speelt continu in op de veranderende behoeften van de markt, en is daardoor nog steeds zeer succesvol. 30 jaar na de oprichting is Kwik-Fit uitgegroeid tot de grootste autoservice keten van Europa met meer dan 2.000 servicepunten en 13.000 medewerkers, die ruim 8 miljoen klanten per jaar van dienst zijn. Alle activiteiten in Nederland worden aangestuurd vanuit het Centraal Kantoor in Harderwijk, een onderdeel van de holding Kwik-Fit Europe B.V. Nederland telt momenteel 180 Kwik-Fit filialen en dit aantal neemt nog steeds toe.

 
Postbus 458
3840 AL HARDERWIJK
Tel: toon nummer
Fax: 0341 474299
Email: m.kleineschaars@kwik-fit.nl
Vacatures van Kwik-fit (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.