a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

dNM Interim

dNM Interim is een jonge, traditionele, maar ook vernieuwende organisatie, gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel in de petrochemie, olie, gas- en energiesector. Binnen deze sectoren hebben wij ons gespecialiseerd in de werktuigbouwkunde en zoeken we samenwerking met gekwalificeerde kandidaten en uitdagende opdrachtgevers. Echter doordat onze opdrachtgevers veelal multidisciplinair werken en wij hierdoor ook vraag krijgen naar profielen in andere technische richtingen, bemiddelen wij zodoende ook in de branches elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek.

Met onze jarenlange ervaring in de bemiddeling, zowel uitzending, detachering als werving en selectie, een behoorlijk netwerk in bovengenoemde branches en onze betrokken manier van werken profileren wij ons als een onderscheidende speler op de markt. Door een streng selectiebeleid spreken wij met de beste kandidaten, die naast de juiste werkervaring ook qua persoonlijkheid passen bij onze organisatie. In het streven naar een samenwerking op de lange termijn is het karakter namelijk een belangrijke schakel. Daarnaast hanteren we een proactieve bemiddeling, waarbij we elke kandidaat die we persoonlijk hebben gesproken, direct voorstellen bij passende opdrachtgevers.

Bij dNM Interim werken we bij voorkeur op uitzend- of detacheringsbasis, maar ook werving en selectie behoort tot de mogelijkheden. De functieprofielen die wij bemiddelen liggen in het midden- en hoger kader maar ook voor ondersteunende en adviserende functieprofielen kunt u bij ons terecht, zoals werkvoorbereiders, tekenaars, projectleiders, planners, lasinspecteurs, veiligheidskundigen en projectsecretaresses.

Bij dNM Interim willen we dat alles duidelijk en helder is. Daarom is dNM Interim NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd en zijn wij lid van de ABU, Algemene Bond van Uitzendondernemingen.

dNM Interim = Betrokken, Betrouwbaar, Persoonlijk.

 
Van de Spiegelstraat 29
4461 LJ Goes
Tel: toon nummer
Fax: 0113-820202
Email: janmontijn@dnm-interim.nl
http://www.dnm-interim.nl
Vacatures van dNM Interim (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.