a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Keser Recruitment

Sinds 2000 richt Keser Recruitment zich op de bemiddeling van midden en hoger kaderpersoneel. Tevens detacheren wij professionals bij projecten en kortdurende opdrachten.

Keser Recruitment werkt in opdracht van diverse organisaties die op zoek zijn naar uitbreiding of vervanging van hun personeel. Wij zijn actief in de vakgebieden Finance, Marketing & Sales en International Customer Service. 

De recruitment activiteiten worden door onze consultants met ieder hun eigen specialisme op maat gemaakt voor al onze klanten in Noord Brabant.

Visie/Missie

KESER is partner in bemensing voor het MKB+ en het MGB. Met moderne arbeidsmarketing en objectieve selectiemethodieken kan de klant rekenen op het beste werving en selectieproces in de regio. Zo biedt KESER permanente en interim oplossingen op HBO en WO niveau.

KESER bemenst ambities! Door oorspronkelijke oplossingen te creëren en bemensing te zien als een strategische en continue proces. Hierdoor bekleedt KESER een unieke positie in de markt.

Keser is een echte klantenpartner. Keser hecht veel waarde in het opbouwen van langdurige en vooral inhoudelijke relaties met haar klanten. Door het beste maatwerkproces als uitgangspunt te kiezen, boekt Keser aantoonbaar betere resultaten. 

Consultants van Keser zijn topspecialisten. Zij zijn getraind in functie analyse, werving, talentering, wetgeving, gesprek- en selectietechnieken, werkgeverschap, personeelplanning en projectmanagement. 

Keser is een organisatie die beweegt, die waarneemt en vooruitloopt. Keser is alert en inventief, en beschikt over de resolute wil de beste te zijn in het vak.

 
Rompertdreef 3
5233 ED ´s-Hertogenbosch
Tel: toon nummer
Email: robert@keser.nl
http://www.keser.nl
Vacatures van Keser Recruitment (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.