a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Doxa

Doxa werving- selectie en detachering, is al 10 jaar de persoonlijke, eigenzinnige en sportieve bemiddelaar tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Voor ons houdt dit in dat we op een persoonlijke wijze werken aan relaties met zowel kandidaten als opdrachtgevers, want alleen op die wijze zijn we in staat om de perfecte match te vinden. Via onze adviseurs, die verantwoordelijk zijn voor het volledige traject, van het inventariseren van de behoeftes aan beide zijden tot en met de begeleiding na de bemiddeling, bouwen we aan een steeds groter, persoonlijker en sterker netwerk.
Op onze vestigingen in Den Haag en Tilburg zijn we actief op zoek naar vacatures en kandidaten binnen de vakgebieden:
- Bouw & Vastgoed
- ICT
- Marketing & Communicatie
- Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Installatietechniek, zowel on- als off shore
- Secretarieel


Doxa, wat staat voor “ De verandering die leidt tot succes”, streeft naar een voortdurende hoogwaardige kwaliteit van haar dienstverlening. Om dit te waarborgen voor onze opdrachtgevers zijn wij zowel ISO9001:2008 voor ons managementsysteem, als ook NEN 4400, voor ons administratieve systeem, gecertificeerd.

Daarnaast hebben wij onze bedrijfsvoering ingericht conform de strenge eisen van de milieucertificering 14001.

 

Doxa Techniek

10 jaar geleden begonnen met Bouwkunde en inmiddels al een aantal jaren geleden uitgebouwd naar Werktuigbouwkunde, Elektro- en Installatietechniek .

Opdrachtgevers van Doxa Techniek zijn zowel in de profit als not for profit sector, on- en offshore, aannemerij, de automotive, scheepsbouw en machinefabrieken te vinden.


Deze discipline is zowel vanuit Tilburg als vanuit Den Haag landelijk actief met 5 adviseurs. Verder beschikken we binnen Doxa Techniek over een groot en omvangrijk netwerk van klanten en kandidaten.

 

Doxa ICT

Doxa is een kleine 4 jaar geleden begonnen met ICT. De focus wordt volledig gelegd op twee expertises binnen de ICT; Infrastructureel en software ontwikkeling, waarbij u moet denken aan PHP developers, .NET developers, Netwerk- Systeembeheerders, Project Managers en Support specialisten.

 

De opdrachtgevers waar wij mee samenwerken zijn zowel in de profit als not-for-profit sector actief. De afdeling ICT is vanuit Tilburg actief met twee adviseurs. Wij concentreren ons op een redelijk groot verzorgingsgebied.

Daar moet u denken aan Tilburg, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Nijmegen, Den Haag en Breda. 

 
Prinses Margrietplantsoen 38
2595 BR Den Haag
Tel: toon nummer
Email: info@doxa.nl
Vacatures van Doxa (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.