a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Benteler Engineering

Benteler Engineering Services is een internationale engineering provider met een breed scala aan klanten in diverse markten. We bieden engineering, testing en protobouw support. We leveren deze diensten in diverse marktsegmenten zoals Automotive, Openbaar Vervoer, Bepantsering en Industrie. 

In deze branches heeft Benteler Engineering Services zich al ruim 50 jaar bewezen als een innovatieve en betrouwbare partner voor kleine en middelgrote ondernemingen tot aan internationale OEM's. 

Door proactief, innovatief, betrokken en resultaatgericht te handelen in combinatie met onze jarenlange ervaring en innovatieve drive creëren we de beste oplossingen voor onze klanten. 

Benteler Engineering Services heeft een projectenorganisatie. Hierdoor zijn we flexibel in het gebalanceerd inrichten van projectteams zowel op klantenlocatie als op een van de Benteler vestigingen. Maar ook consultancy door onze vakspecialisten behoort tot het dienstenpakket. 

Bij Benteler Engineering Services werken in totaal 700 professionals op 12 locaties in Nederland, Duitsland, Zweden, Groot-Brittannië en China. Benteler Engineering Services behoort tot de Benteler Group. 

Voor meer informatie: www.benteler-engineering.nl

 
Steenovenweg 1
5700 MC Helmond
Tel: toon nummer
Email: mieke.van-zadelhoff@benteler.com
http://www.benteler-engineering.nl
Vacatures van Benteler Engineering (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.