a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Meinselect

Meinselect is opgericht door Corinne Meinster  en bestaat sinds 2010. Meinselect is opgericht vanuit de overtuiging dat personeelsbemiddeling in de bouwsector meer aandacht verdient.De visie van Meinselect is dat aandacht voor de persoon achter de professional en aandacht voor resultaat essentieel is voor de perfecte match. Een geslaagde bemiddeling is namelijk meer dan een getekend arbeids- of detacheringscontract maar valt of staat bij een vruchtbare arbeidsrelatie.

Om onze visie waar te maken, steekt Meinselect veel tijd in persoonlijke aandacht voor kandidaten en evaluatie van projecten. Wij staan garant voor een goede begeleiding van zowel opdrachtgever als werknemer. Meinselect is een betrokken derde partij die vanuit de band met kandidaat en opdrachtgever waardevolle input levert voor een geslaagde samenwerking.Wij vinden het vanzelfsprekend dat we mensen en organisaties bij elkaar brengen die ècht bij elkaar passen. Dat kan dus alleen na een gefundeerde briefing van de opdrachtgever en een zorgvuldige selectie van kandidaten. Daarbij hoort een persoonlijke kennismaking met beide partijen. Vanuit de sterke overtuiging dat maatwerk per definitie mensenwerk is, zoeken en vinden wij de perfecte match.

Een samenwerking met Meinselect waarbij kwaliteit en zekerheid is gegarandeerd. Dit is zowel voor u als opdrachtgever als kandidaat interessant!

 
Mastbosstraat 105
4812 PB Breda
Tel: toon nummer
Email: info@meinselect.nl
http://www.meinselect.nl
Vacatures van Meinselect (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.