a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Witteveen+Bos

Specialisten in projecten
Witteveen+Bos staat voor een groep van ruim 850 professionals, ingenieurs en adviseurs, die adviseren op de gebieden water, infrastructuur, milieu en bouw, zowel in technische zin als op het vlak van projectorganisatie en projectmanagement. Met name in grote integrale en multidisciplinaire projecten is samenwerking met andere marktpartijen, nationaal of internationaal, een strategisch uitgangspunt. Onze adviezen kenmerken zich door drie kwaliteitskenmerken: deskundig, betrokken en betrouwbaar. Onze collectieve ambitie is het oplossen van moeilijke problemen voor onze klanten. Dit vraagt om ‘partnership’, extern door een goede relatie met de opdrachtgevers, intern door medewerkers de ruimte te geven zich te ontwikkelen, vakinhoudelijk én persoonlijk.

Integrale projectbehandeling
De samenwerking tussen specialisten en deskundigen, afkomstig uit velerlei disciplines, levert een totaalproduct op met een vergaande meerwaarde. Wij hebben in onze organisatie de expertise, die voor de diverse werkterreinen nodig is, gegroepeerd in werkzame units: de product-marktcombinatie (PMC) structuur.

Ontwikkeling van medewerkers
Bij Witteveen+Bos werk je voortdurend aan je ontwikkeling. Op technisch gebied via studies, cursussen en congressen. Op bedrijfseconomisch en sociaal gebied door interne trainingen met bijvoorbeeld de onderwerpen: projectmanagement, financieel management en adviesvaardigheden. Pas afgestudeerden nemen deel aan een ‘Starterstraject’. Dit houdt in dat zij in groepsverband een aantal trainingen volgen en werken aan een persoonlijk ontwikkelingsplan. Witteveen+Bos biedt haar medewerkers volop kansen om zich tot uitstekende experts, projectmanagers en teamworkers te ontwikkelen. Deze ontwikkeling stuurt de medewerker in eerste instantie zelf. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiatief en afhankelijk van de ambities en persoonlijke capaciteiten wordt een op de persoon toegesneden traject uitgestippeld. De ontwikkeling wordt intensief begeleid door de leidinggevende.

Werken
Witteveen+Bos verwacht van startende medewerkers dat zij de ambitie hebben om echt goed te worden in hun vak en daarom willen investeren in hun ontwikkeling. Deze ontwikkeling stimuleren wij door uitdagende en afwisselende werkzaamheden aan te bieden in leuke en vernieuwende projecten. Meer ervaren medewerkers bieden we een uitdagende omgeving waarin aspecten als ondernemerschap en zelfsturing belangrijk zijn en de mate van complexiteit toeneemt in de projecten. Er wordt gewerkt in wisselend samengestelde projectteams binnen een open en informele sfeer met jonge en enthousiaste collega’s.

Om de groei en ontwikkeling van onze organisatie in Nederland en het buitenland verder vorm te geven, zijn wij over de volle breedte van ons werkveld continu op zoek naar talentvolle academici en hbo-ers met een technisch georiënteerde studie of een andere passende studierichting die aansluit bij ons werkveld. We hebben plek voor zowel starters, young professionals als ervaren professionals.  

Stages of afstuderen
Jaarlijks ervaren meer dan 130 studenten via een stage of afstudeeropdracht hoe het is om bij een ambitieus ingenieursbureau als Witteveen+Bos te werken. We bieden continu uitdagende stage- en afstudeermogelijkheden gebaseerd op actuele projecten (zie website) met daarbij een goede begeleiding. Met ondernemende studenten met eigen ideeën over de invulling van hun stage- of afstudeeropdracht gaan we in gesprek en kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 
Van Twickelostraat 2
7400AE Deventer
Tel: toon nummer
Email: l.cornelissen@witteveenbos.nl
www.witteveenbos.nl
Vacatures van Witteveen+Bos (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.