a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Centerpoint

Centerpoint is in 1991 opgezet als algemene detacheringorganisatie. In 1995 gaat Centerpoint zich volledig richten op werving, selectie en detachering van bouwprofessionals. In 2005 laat Centerpoint, naast de Competentie Detector® ook de Functie Indicator® ontwikkelen.

In 2006 scherpt Centerpoint haar missie aan: Werken vanuit uw perspectief. Want dat is per slot van rekening in het belang van alle betrokken partijen. Opdrachtgevers willen professionals aantrekken die niet alleen aan alle functie-eisen voldoen maar ook hun talenten volledig tot ontplooiing willen brengen. En bouwprofessionals willen de mogelijkheid hebben om zich verder te ontwikkelen om hun ambities te verwezenlijken. Centerpoint is daarbij de professionele intermediair die het geheel in goede banen leidt.

In 2011 bestaat Centerpoint 20 jaar. Een respectabele leeftijd. En 2011 is ook een succesvol jaar ondanks de aanhoudende crisis. Vanaf midden 2013 komt de markt weer echt in beweging. Maar men blijft voorzichtig en wil zich niet binden zolang het economisch tij onzeker is. Flexibiliteit is het sleutelwoord. Detachering van bouwprofessionals neemt een (bescheiden) vlucht. Begin 2014 neemt de vraag verder toe en het marktherstel zet, ook in 2015, krachtig door. In dat jaar behaalt Centerpoint het NEN 4400-1 en VCU certificaat. Al die aandacht voor kwaliteit geven zowel de bouwprofessionals als onze opdrachtgevers de zekerheid dat zij bij Centerpoint aan het juiste adres zijn. In 2016 bestaat Centerpoint al weer 25 jaar en voor het eerst sinds jaren neemt ook het aantal werving en selectieopdrachten toe.

De prognoses van het EIB laten een sterk stijgend bouwvolume zien in de komende jaren. De spanning op de arbeidsmarkt zal gaan toenemen en ook dan is Centerpoint de juiste partner om vraag en aanbod te matchen.

 
Parkstraat 6
3016 BD ROTTERDAM
Tel: toon nummer
Fax: 010-4363729
Email: c.wassenaar@centerpointadvies.nl
www.centerpointadvies.nl
Vacatures van Centerpoint (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.