a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Bonarius Service B.V.

De naam Bonarius was lange tijd synoniem voor de aanleg en het onderhoud van cv-installaties. Nog steeds is dat een belangrijke activiteit van Bonarius Bedrijven. Sterker nog, het reguliere onderhoud van ruim 120.000 cv- en ww-toestellen in opdracht van woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders is eigenlijk onze core business. Maar het beeld is verre van compleet. Bonarius Bedrijven behoort ook in één adem genoemd te worden met het leveren van praktische bijdragen aan duurzame oplossingen op het gebied van energiezuinige installaties.

Totaalwerken in de installatietechniek
Steeds vaker is Bonarius Bedrijven synoniem voor totaalwerken op het terrein van de installatietechniek. Binnen de onderneming is gedegen vakmanschap aanwezig op het gebied van verwarming, ventilatie, elektrotechniek, loodgieterswerk en bouwfysica. We zetten de kennis en kunde niet alleen in voor gerenommeerde partijen bij seriematige nieuwbouwwerken of bij omvangrijk planmatig onderhoud maar ook bij ambachtelijke werken in opdracht van particulieren.

Een speler van formaat
Van oudsher concentreerden de activiteiten van Bonarius Bedrijven zich in de noordelijke Randstad. Inmiddels breiden de activiteiten zich uit naar de zuidelijke Randstad en midden Nederland. Ook in die regio´s vervult Bonarius Bedrijven voor de grote landelijke woningcorporaties en woonstichtingen een steeds belangrijkere rol als de totaalaannemer voor de installatietechniek.

Samenwerkende bedrijven Bonarius
Bedrijven: één onderneming met verschillende disciplines voor specifieke werkzaamheden. Maar met een belangrijke gemeenschappelijke overeenkomst: de bedrijven werken allemaal dagelijks aan de perfectionering van hun diensten. Het zijn individuele bedrijven maar ook collega-bedrijven die kunnen en willen bijspringen wanneer dat nodig is. Die elkaar met raad en daad bijstaan en de organisatie als geheel versterken. Op die wijze realiseren zij gezamenlijk de hoge graad van dienstverlening die zo kenmerkend is voor Bonarius Bedrijven.

 
Zwanenburgerdijk 291
1161 NL Zwanenburg
Tel: toon nummer
Email: haas@bonarius.com
http://www.bonarius.com
Vacatures van Bonarius Service B.V. (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.