a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Chain Group

Ambities waarmaken
Heb jij een technische opleiding en passie voor je werk? Wil jij je ambities waarmaken en meewerken aan interessante projecten bij aansprekende opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Optimale ondersteuning van onze professionals
Ambities waarmaken, dat is de doelstelling van Chain Group. Zowel van onze opdrachtgevers als van onze medewerkers. Als partner in projects in de technische markt onderscheiden wij ons door een grondige projectmatige aanpak en optimale ondersteuning van onze medewerkers.

Meer dan een projectbureau
Wij denken niet in korte termijnoplossingen, maar helpen onze klanten ├ęcht verder. Met kennis en capaciteitsoplossingen op maat. Chain Group is meer dan een projectbureau. Chain Group is de Career Engineer.

Persoonlijke ontwikkeling
Als je bij Chain werkt wordt er veel van je verwacht. Onze opdrachtgevers zijn actief in de sectoren Oil & Gas, Marine & Offshore, Industry en Infra Systems. Grote spelers met veelal complexe vraagstukken en projecten. De ideale omgeving om je verder te ontwikkelen als professional.

Aansprekende projecten voor professionals in de techniek
Als professional in de techniek wil je uitgedaagd worden. Meedenken en meewerken aan aansprekende projecten. Ervaring opdoen bij grote bedrijven. Chain Group helpt jou je ambities waar te maken.

Opleiding, coaching en begeleiding
Die persoonlijke ontwikkeling vinden we heel belangrijk bij Chain. Daarom besteden we veel aandacht aan opleiding, coaching en begeleiding van onze professionals. En stimuleren we de overdracht van kennis tussen professionals, onder andere via de Chain Academy. Werken bij Chain Group kan op basis van verschillende contractvormen.

 
Motorenweg 5a
2623CR DELFT
Tel: toon nummer
Email: k.van.haperen@chaingroup.nl
http://www.werkenbijchain.nl
Vacatures van Chain Group (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.