a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Klinipath BV

KLINIPATH is opgericht op 1 april 1984 door de heer L.H. (Henk) Faber. De naam KLINIPATH is een samenvoeging van KLINIsch en PATHologie. In de beginfase was de Klinische Chemie een van de meest belangrijke takken van het bedrijf (urinediagnostica, etc.). Na verloop van tijd werd het assortiment uitgebreid en werden verschillende andere disciplines en producten toegevoegd. Immunologie en cytologie producten werden verder uitgebouwd, waardoor de kernactiviteiten zich niet langer meer toespitsten op de klinische chemie.

Naast eigen productie van apparatuur, chemicaliën, en plastic disposables, verwierf het bedrijf door de jaren heen meerdere exclusieve distributiecontracten van internationaal gerenommeerde firma's. Er werd - en wordt nog altijd - steeds meer geïnvesteerd in eigen ontwikkeling en productie van disposable producten en apparatuur. Tegenwoordig heeft Klinipath een breed assortiment van apparatuur en verbruiksartikelen die door het bedrijf zelf ontwikkeld en geproduceerd worden.

Verdere uitbreiding van het pakket heeft geresulteerd dat KLINIPATH momenteel een van de grootste aanbieders is van chemicaliën voor de PA laboratoria en pathologie / histologie laboratorium apparatuur in het algemeen.

Zowel de producten als het gehele bedrijf zijn geëvolueerd. Met de uitbreiding van het pakket aan producten en diensten in de loop der jaren, groeide eveneens het aantal specialisten bij KLINIPATH. Het bedrijf beschikt over een team waarvan elk specialist op zijn/haar gebied. Deze groei gaat onverminderd door, onder leiding van het huidige management team.

Onder de KLINIPATH Groep opereren verschillende werkmaatschappijen met elk zijn medisch specialisme in Nederland, België en Duitsland met eigen vestigingen. Internationaal wordt KLINIPATH vertegenwoordigd door een groot aantal bedrijven gespecialiseerd in de medische industrie.

 
Typograaf 16
6921 VB Duiven
Tel: toon nummer
Email: j.schutz@klinipath.nl
http://www.klinipath.nl/
Vacatures van Klinipath BV (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.