a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Kamphorst Groep B.V.

Kamphorst is een allround Personeelsdienstverlener. Wij bemiddelen in vaste en tijdelijke functies binnen de Administratieve sector, Finance, HRM, ICT, Techniek, Logistiek, Marketing , Sales en het Sociaal Domein.  Wij vinden dat personeelsdienstverlening mensenwerk is afgestemd op individuele wensen en persoonlijkheden. Daarom zijn onze ervaren Adviseurs er in hun dagelijkse werkzaamheden op gericht om werkzoekenden professioneel en vakkundig te begeleiden naar een nieuwe baan. 

Kamphorst is opgericht in 2000. Wij hebben vestigingen in Rhenen, Nieuwegein, Amersfoort en Nijmegen. Onze dienstverlening is veelzijdig en bestaat uit; Uitzenden, Werving en Selectie, Detachering, Interim, Payroll en Arbeidspsychologisch onderzoek. Kamphorst is ABU-lid en SNA gecertificeerd waardoor zekerheid, kwaliteit en financiële betrouwbaarheid voor werkgevers en werkzoekende gewaarborgd wordt.

Bekijk onze website www.kamphorstwerving.nl voor meer informatie over onze organisatie en een totaaloverzicht van onze vacatures!

 
Perkinsbaan 15
3439 ND Nieuwegein
Tel: toon nummer
Email: info@kamphorstwerving.nl
http://www.kamphorstwerving.nl
Vacatures van Kamphorst Groep B.V. (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.