a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Yanmar Europe B.V.

Yanmar Europe BV, Yanmar Marine International BV en Yanmar Benelux BV zijn dochterondernemingen van Yanmar Co. Ltd., een Japans familiebedrijf. Yanmar, opgericht in 1912, is fabrikant van dieselmotoren en components, landbouwmachines, mini grondverzetmachines en - warmtekrachtcentrales. De motoren worden gebruikt in een brede range aan applicaties voor de agrarische, industriële, constructie- en marine markten, zowel beroeps- als pleziervaart. Wereldwijd zijn er zo’n zestienduizend mensen werkzaam bij de groep, verspreid over Azië, Amerika en Europa.

Yanmar Europe, Yanmar Marine International en Yanmar Benelux zijn gevestigd in het Europese hoofdkantoor te Almere. Hier vindt o.a. de verkoop plaats van dieselmotoren, landbouwmachines en mini warmtekrachtcentrales aan de Europese en Afrikaanse markt, assemblage van pleziervaart motoren en de verkoop en distributie van spare parts. Yanmar is een internationaal opererende én denkende organisatie, waar gedifferentieerde culturen en nationaliteiten gewaardeerd worden.

Yanmar staat bekend als een gerenommeerd merk én oogst lof door haar klantgerichte en dienstbare houding aan haar afnemers.

 
Brugplein 11
1332 BS Almere
Tel: toon nummer
Email: trudy.vaneikeren@yanmar.nl
Vacatures van Yanmar Europe B.V. (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.