a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Daf Trucks

DAF Trucks N.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt trucks, onderdelen en diensten. Het bieden van de beste service aan de klant is daarbij prioriteit. Achter DAF staan ruim 8.000 trotse medewerkers. Mensen die zich elke dag inzetten voor een perfect productprogramma en een groeiend marktaandeel.

DAF Trucks is een internationale organisatie met vele vestigingen in Europa en ver daarbuiten. Het hoofdkantoor van DAF Trucks is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Hier zijn Product Development en DAF’s eigen Research afdeling en Design Center geconcentreerd. Ook vindt hier de productie van o.a. motoren, trucks en componenten plaats. Eindhoven is tevens de thuisbasis voor Marketing & Sales, Purchasing, Logistics & Supply Chain Management, Information Technology en nog veel meer.

DAF Trucks is een volledige dochter van PACCAR Inc., de grootste zelfstandige truckfabrikant in de VS met een jaaromzet van meer dan $ 10 miljard, wereldwijd opererend met de merken Kenworth, Peterbilt en DAF.

Carrièremogelijkheden:
Werken bij DAF Trucks betekent een carrière met veel groei mogelijkheden. Je moet goed met verantwoordelijkheid kunnen omgaan, want die krijg je bij DAF al heel snel. Er wordt continu een beroep gedaan op jouw kennis, initiatieven en creativiteit. Onze gezamenlijke uitdaging: het kan altijd nóg beter. Het realiseren van een steeds hogere kwaliteit en efficiency, is een race zonder einde.

DAF Trucks biedt jou carrière mogelijkheden in Marketing & Sales, Purchasing, Finance & Accounting, After Sales, Logistiek, Inkoop,  Informatie Technologie, Human Resources, Legal en nog veel meer.

Stage of afstuderen bij DAF:
Onze stage- en afstudeerplekken geven je de kans een actieve rol te spelen in één van de vele projecten en mee te draaien in de praktijk. Wij bieden jaarlijks ongeveer 150 stageplaatsen en afstudeeropdrachten aan. Er zijn mogelijkheden in alle eerder genoemde werkgebieden.

Voor vacatures, stages of afstudeermogelijkheden: www.daf.com/vacatures

 
Email: iris.hassing@daftrucks.com
Vacatures van Daf Trucks (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.