a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Inter Visual Systems

Inter Visual Systems biedt al 40 jaar professionele AV-oplossingen. Dit bestaansrecht is verdiend door constant te innoveren met passie voor techniek. Van ruim 70 medewerkers is meer dan de helft onderdeel van de technische organisatie, die zich bezighoudt met systeemontwerp, conceptontwikkeling, software engineering, installatie en service. Wij garanderen een hoge kwaliteit van producten en processen volgens de ISO 9001:2008 normering.

Onze vakbekwame medewerkers kenmerken zich door creativiteit in het bedenken van totaaloplossingen waarin beeld, geluid en automatisering samenkomen. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke oplossing, die het gebruik maximaliseert en effici├źntie oplevert.

Tot onze opdrachtgevers mogen onder andere worden gerekend: het bedrijfsleven, overheden, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en facilitaire bedrijven voor de omroepen.

 

Bij Inter Visual Systems is het personeel een basisvoorwaarde voor succes! Een tevreden medewerker is goud waard. Wij bieden een prettige werksfeer en een uitstekende beloning.
Wij nemen graag de tijd om medewerkers intern op te leiden. Iedereen krijgt bij ons de kans om zich te ontplooien. Bij indiensttreding ligt er een compleet introductieprogramma gereed. Verder volgen onze medewerkers regelmatig cursussen en trainingen. Dit is enerzijds noodzakelijk om in de snel ontwikkelende AV-markt innovatief te kunnen blijven. Anderzijds draagt dit bij aan de algehele tevredenheid van de werknemers.

 
Ratio 1
6921 RW Duiven
Tel: toon nummer
Email: yvonneroedoe@inter.nl
www.inter.nl
Vacatures van Inter Visual Systems (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.