a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Bonar b.v.

Bonar is een toonaangevende producent en leverancier van hoogwaardige technische textielen (wovens, non-wovens, driedimensionale polymeermatten en composieten) en van specialistische constructievezels voor civiele, bouw-, transport-, constructie-, agro- en industriële toepassingen.

De productiefaciliteiten van het bedrijf zijn gevestigd in Emmen en Arnhem (Nederland), Lokeren en Zele (België), Obernburg (Duitsland), Tiszaújváros (Hongarije), Asheville (Verenigde Staten) en via joint ventures in Jiangsu (China) en Yanbu (Saoedi Arabië). Wereldwijd zijn regionale verkoopkantoren gevestigd. Voor de ontwikkeling van producten en applicaties heeft de onderneming drie Development & Application Centers: in Arnhem, Zele en Asheville.

Sinds enkele decennia heeft Bonar een solide en uitgebreide reputatie en ervaring opgebouwd, verkregen in de diverse industrieën, en is zo uitgegroeid tot een betrouwbare business-to-business partner. Bonar maakt onderdeel uit van Low & Bonar, genoteerd aan de London Stock Exchange. Low & Bonar biedt werk aan ruim 2000 medewerkers, waaronder 1200 medewerkers van Bonar. 

 
Postbus 9600
6800 TC Arnhem
Tel: toon nummer
Email: esther.vandenenk@bonar.com
Vacatures van Bonar b.v. (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.