a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Jobchoice

Over Jobchoice

Jobchoice is een Werving & Selectie-, Detachering- en Uitzendburo voor personeel in alle vakgebieden. Hierbij specialiseren wij ons in bemiddeling van office-personeel.

Payroll dienstverlener

Daarnaast is Jobchoice ook een payroll dienstverlener die naast full payroll (uitbesteed werkgeverschap) ook de salarisadministraties voor uw vaste medewerkers kan verzorgen. Een specialist die met u meedenkt en uw wensen op maat binnen de kaders van de CAO kan aanbieden. Het persoonlijke contact en deze heldere afspraken zijn belangrijk en zorgen voor vertrouwen. Wij zijn niet voor niets uitgegroeid tot een zeer flexibele en klantgerichte payroll aanbieder.

Jobchoice HRS hanteert daarbij zeer scherpe tarieven op maat. U zult ons nooit betrappen op onduidelijke taal of vaste prijsafspraken.

Kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze diensten en nemen daarom de tijd voor zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers.

Naast de CV die een kandidaat bij ons voorlegt, richten wij ons op de competenties van mensen. We kijken kritisch naar onze kandidaten en opdrachtgevers, om er achter te komen wat de persoonlijke voorkeuren zijn en welke match hier voor beide partijen het beste bij past. Hierbij streven wij naar een langdurige aanstelling. Onze werkwijze typeert zich dan ook als persoonlijk en gericht op kwaliteit.

 
Industrieweg 48-2
5145 PW Waalwijk
Tel: toon nummer
Email: amir.cehic@job-choice.nl
www.job-choice.nl
Vacatures van Jobchoice (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.