a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Temphory Projects B.V

VERFRISSENDE KIJK OP VAKMENSEN

Ieder vraagstuk is uniek, en daarom is bij ons ook iedere oplossing uniek. We leggen ons oor goed te luisteren, speuren ons netwerk af naar de juiste vakmensen en investeren waar nodig in extra opleiding of ontwikkeling. Ook de constructie stemmen we af op uw wensen. Deze kan variëren van werving en selectie tot detachering en alles daartussenin.

  • Verregaande kennis van technische functies. Dit stelt ons in staat om snel de juiste vakmensen te vinden en – indien nodig – gericht op te leiden.
  •  Een sterk netwerk. We werken nauw samen met UWV en tal van opleiders. Steeds duidelijker zijn we de schakel tussen onderwijs en praktijk.
  • Een internationale basis. We hebben stevige voet aan de grond in Nederland én daarbuiten. Dit is te danken aan de internationale opzet van onze organisatie.
  • Maatwerk. Iedere oplossing is uniek, van aanpak en opleidingen tot de constructie. Die laatste kan variëren van werving en selectie tot detachering en alles ertussenin.
  • Innovatie en creativiteit. In onze eigen ‘fabriek’ smeden wij kennis, contacten en kansen tot vernieuwende HR-oplossingen voor bedrijven met technische functies.
 
Middelerf 14b
3851 SP Ermelo
Tel: toon nummer
Email: mdegraaf@temphory.com
http://www.temphory.com/
Vacatures van Temphory Projects B.V (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.