a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Interwel B.V.

Interwel BV is een professionele-, daadkrachtige en dynamische personele dienstverlener die, sinds 2002, bemiddelt voor zowel werkgever als werknemer. Zoekt u goed en gemotiveerd personeel of bent u op zoek naar een geschikte baan, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Flexibel. Interwel biedt dé oplossing voor een flexibel personeelsbestand waardoor personeel- en werkaanbod optimaal op elkaar afgestemd kan worden. Extra mankracht voor het opvangen van piekmomenten en het geruisloos terugschakelen tijdens de daluren. Dat geeft rust in de organisatie en garandeert de continuïteit in het bedrijf. Tegelijkertijd betekend het goed kunnen anticiperen op werkaanbod, kostenbesparing. Interwel is de partner voor u strategische personeelsplanning.

Direct aan de slag of over enige tijd, voor een korte periode of langere termijn, gecertificeerde vakkrachten of de no nonsens aanpakker, bel ons.

Interwel kent als geen ander de markt als het gaat om banen. Via Interwel komen er jaarlijks velen aan een mooie baan. Opdrachtgevers nemen eerst iemand via een zgn. uitzendbaan aan om uiteindelijk de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

 
Roelof Brinkstraat 8
7951 DW Staphorst
Tel: toon nummer
Fax: 522242520
Email: a.vannoord@interwel.nl
http://www.interwel.nl
Vacatures van Interwel B.V. (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.