a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Vinco

Vinco heeft een uitgebreid netwerk van klanten en vacatures.
De kracht van warme relaties met onze klanten maakt dat wij vaak in een vroeg stadium bekend zijn met vraagstukken van klanten en een goede inschatting kunnen maken van de behoeften, op basis van 
onze marktkennis en kandidaten netwerk. Doordat wij een goede inschatting kunnen maken van de benodigde kennis, ervaring, competenties en ambitie weten wij of er een goed basi is voor een gesprek en is de kans op succes groot.

Onze opdrachtgevers zoeken structurele versterkingen van hun kernteam. Dit maakt dat wij (doorgaans) bemiddelen op vast posities met goede carrièreperspectieven.

Op sommige vacatures ontvangen wij exclusiviteit van onze klanten.
In de regel vervullen wij alle opdrachten middels werving & selectie, waarbij de medewerker direct in dienst treed bij onze klant.
Bij uitzondering wordt een klantvraagstuk ingevuld op basis van detachering, waarna een direct dienstverband vaak een reële mogelijkheid is. Wij beschikken over een professionele, gecertificeerde organisatie die haar medewerkers netjes behandelt, beloond en faciliteert conform huidige wet- en regelgeving.

 
Rivium Westlaan 19, Gebouw D
2909 LD Capelle a/d IJssel
Tel: toon nummer
Email: contact@vinco.nl
http://vinco.nl
Vacatures van Vinco (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.